Produk

Piring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen
  • Air ProPiring Desiccator Porselen

Piring Desiccator Porselen

Piring Desiccator Porselen gilap ing sisih ndhuwur. Porselen Gelsolab & labware keramik duweni resistensi termal-kejut banget. Tetep dadi tanggung jawab pangguna kanggo nemtokake kesesuaian sing digunakake

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

 Piring Desiccator Porselen                              


Pelat Desiccator Porselin Gelsonlab HSCP-007A kanggo Crucibles kanthi 3 Bolongan, 95mm OD, Diameter Lubang 30mm


Fitur produk
Piring desiccator labware-porcelain Gelsonlab. Flat & tanpa Kaki
Porselen kaca ing permukaan ndhuwur
Watesan suhu maksimal kanggo digunakake: 1150 derajat celcius
Katrangan produk
Ukuran: 3 Bolongan, 95mm OD
Wis kaca ing permukaan ndhuwur. Porselen Gelsolab & labware keramik duweni resistensi termal-kejut banget. Tetep dadi tanggung jawab pangguna kanggo nemtokake kesesuaian sing digunakake. Kanggo nyegah retakan stres termal ing ware porselen, Gelsonlab nyaranake tingkat pemanasan / pendinginan supaya ora ngluwihi 200 ° C / jam. Kanggo ndawakake umur labware CoorsTek, sampeyan kudu ngetutake tarif pemanasan lan pendinginan kanthi bertahap. Gunakake oven utawa piring panas minangka langkah tengah nalika kudu dadi panas / pendinginan sing luwih cepet. Tambahake intensitas semangat nalika nggunakake alat pembakar gas. Aja kontak saka ware digawe panas kanthi permukaan sing adhem. Priksa labware keramik kanthi tliti sadurunge digunakake.
Panas Tags: Piring Desiccator Porselen, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.