Produk

Stopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong
  • Air ProStopwatch Kanthong

Stopwatch Kanthong

Spesifikasi Stopwatch Sakuâ €:
1, Kanthi panel LCD digital lan lanyard
2, Chronograph: 1/100 pisah / puteran wektu
3, fungsi: tanggal, wektu, minggu, weker, 12H / 24H, stopwatch, mundur total
4, ukuran: 79 * 56 * 22 mm bobote: 36g

Model:HSPM-004

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stopwatch saku


Gelsonlab HSPM-004 Stopwatch Elektronik Multifungsi Runwatch Olahraga Timer


Spesifikasi Stopwatch Pocket:

1, Kanthi panel LCD digital lan lanyard
2, Chronograph: 1/100 pisah / puteran wektu
3, fungsi: tanggal, wektu, minggu, weker, 12H / 24H, stopwatch, mundur total
4, ukuran: 79 * 56 * 22 mm bobote: 36g

Gunakake Instruksi Persiyapan:

1 setelan stopwatch: ing tampilan wektu normal, pencet tombol MODE sapisan, sampeyan bakal weruh status stopwatch, pencet tombol Start maneh (tombol nengen) kanggo miwiti wektu, kudu mandheg pencet tombol MULAI maneh, terus pencet tombol MULAI maneh . Nalika stopwatch mandheg, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa) lan stopwatch bakal bali menyang nol.
2 setelan weker weker: ing tampilan wektu normal, penet tombol MODE kaping pindho, sampeyan bakal bisa ndeleng status setelan wektu weker, banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo miwiti nyetel terus, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa), sampeyan bakal ditransfer kanggo ngetung.
3 Setelan Wektu: Ing tampilan wektu normal, pencet MODE kaping telu, sampeyan bakal weruh pirang-pirang detik murup, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa), sampeyan bakal weruh skor sumunar, banjur pencet tombol MULAI (tombol nengen) kanggo nyetel skor , pencet tombol SPLIT (tombol kiwa) kanggo ndeleng jumlah jam sing sumunar, banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo nyetel jumlah jam, penet tombol SPLIT (tombol kiwa) kanggo ndeleng pirang-pirang dina sing sumunar. Banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo nyetel pirang-pirang dina. Sawise nyetel nomer wulan lan minggu, pencet tombol MODE kanggo metu.

4 saklar jam alarm: tahan RESET banjur pencet Miwiti / STOP maneh!


Panas Tags: Stopwatch Saku, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.