Produk

Pembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku
  • Air ProPembesar Saku

Pembesar Saku

Kacamata Pocket Magnifier iki digawe saka plastik, ukurane cilik, entheng, lan bisa digawe dolanan saku sing apik. Dheweke bisa nggedhekake kewan omo, watu, serangga, godhong kanggo mbantu sampeyan ndeleng lensa sing luwih jelas. Dheweke apik banget kanggo kepentingan pesta, berkemah lan kanggo digunakake minangka festival utawa hadiah karnaval, uga minangka ide hadiah kanggo nggawe proyek ilmiah utawa ndalang investigasi. Cocog kanggo panggunaan omah, sekolah, kelas, njero ruangan lan ruangan.

Model:HSPO-077

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pembesar saku

Gelsonlab HSPO-077 Plastic Mini Magnifying Glasses Toy Pembesar saku Children Detective Explorer Crafts for Kids 


Spesifikasi:

Bahan: Plastik; Werna: Cetha; Panjang total: udakara 9cm / 3.5 inci; Dhiameter cermin: udakara 4cm / 1.6 inci; Panjang gagang: udakara 5cm / 2 inci.
Saben kaca pembesar miniatur ngemot bolongan cilik ing pucuk gagang kanggo kalung diy sing gampang. Kegiatan kerajinan sing nyenengake kanggo wong-wong sing pengin alat zoom supaya bisa aktif bebarengan.
Kaca pembesar iki minangka alat sing apik kanggo bocah-bocah ndalang lan muter detektif lan ilmuwan, nyedhiyakake cara sing nyenengake kanggo bocah-bocah dadi dolanan pendidikan sing apik. Cocog kanggo nyinaoni macem-macem watu, fosil, kewan omo, serangga lan godhong, lsp.
Gelas pembesar genggam plastik mini bisa digunakake kanggo seneng pesta lan hadiah game. Cocog kanggo pesta ulang taun bocah, liburan, hadiah, pangisi tas, hadiah kelas, hadiah pameran utawa karnaval, tas apik, lan kegiatan dolanan.
 

Katrangan produk


Kacamata Pocket Magnifier iki digawe saka plastik, ukurane cilik, entheng, lan bisa digawe dolanan saku sing apik. Dheweke bisa nggedhekake kewan omo, watu, serangga, godhong kanggo mbantu sampeyan ndeleng lensa sing luwih jelas. Dheweke apik banget kanggo kepentingan pesta, berkemah lan kanggo digunakake minangka festival utawa hadiah karnaval, uga minangka ide hadiah kanggo nggawe proyek ilmiah utawa ndalang investigasi. Cocog kanggo panggunaan omah, sekolah, kelas, njero ruangan lan ruangan.


Panas Tags: Magnifier Saku, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.