Produk

Globe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik
  • Air ProGlobe Model Bulan Plastik

Globe Model Bulan Plastik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Globe Model Bulan Plastik


Gelsonlab HSGA-016 Model bulan plastik globe rembulan globe

Katrangan produk

Werna: Abu-abu
Katrangan produk
Bola diameter diameter 12 â luar biasa iki kanthi akurat nggambarake fitur geografis ing rembulan Bumi, kalebu kawah, segara lan jajaran gunung. NASA disetujoni.

Apa rembulan digawe saka keju? Apa sejatine ana pria ing rembulan? Yen sampeyan kesel mangsuli pitakon kasebut tanpa bukti kanggo nyokong klaim sampeyan, Replogle duwe wangsulan ing ndonya 12 inci iki. Ngaso ing wadhah plastik bening, Moon Globe ora dipasang ing wadhah kasebut, mula sampeyan bisa njupuk lan njelajah rembulan. Temokake ing endi Apollo II mlebu, nemokake Segara Nectar, utawa temokake pegunungan Cordillera lan Danau Impen. Kanthi latar mburi moonscape kanthi warna sejati kanggo urip kanthi bayangan telung dimensi, globe iki nduweni detail sing cukup kanggo nggawe siswa sing kepengin banget rembulan sibuk nganti pirang-pirang jam. Buklet tambahan kanthi irah-irahan The Story of the Moon dilengkapi karo globe lan nyakup akeh kasunyatan babagan fitur permukaan, probe pesawat ruang angkasa, fase lan owah-owahan tampilan rembulan, pasang, grahana, lan liya-liyane. Buklet iki uga kalebu bagean kuis sing nglipur kanthi masalah lan kegiyatan.

Dasar plastik lan awak, bingkai logam kanthi kualitas dhuwur, pvc Hard kanthi cetakan sing sampurna, apik banget kanggo pendhidhikan lan hadiah.

Paket: 72 * 36 * 37cm
Jumlah: 2 pcs
Bobot: 5kg
20 ': 576
40 ': 1188

Panas Tags: Globe Model Bulan Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.