Produk

Bangku Optik
  • Air ProBangku Optik

Bangku Optik

Fitur produk Bench Optik € ‹
Digawe saka aluminium seamless kanthi pour spout
Ukuran kira-kira: 5 x 5 x 5 "
Digunakake kanggo eksperimen pamindahan lan pangukuran kerapatan

Model:HSPO-032

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bangku Optik


Gelsonlab HSPO-032  optical experiment set Optical tool kit  Bangku Optik Student Demo


Fitur produk sakaBangku Optik

Digawe saka aluminium seamless kanthi pour spout
Ukuran kira-kira: 5 x 5 x 5 "

Digunakake kanggo eksperimen pamindahan lan pangukuran kerapatan


Panas Tags: Bangku Optik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.