Produk

Bangku Optik
  • Air ProBangku Optik
  • Air ProBangku Optik

Bangku Optik

Bench Bench Optik Bar Paralel sing Ringan lan Tepat Kanthi Kalebu Setelan aksesoris kanggo lensa lan eksperimen cermin Penunggang Captive supaya gampang diangkut

Model:HSPO-035

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bangku Optik

Gelsonlab HSPO-035  High Quality  Educational optical experiment set Bangku Optik for teaching 


Fitur produk


Lightweight and Precise Parallel Bar Bangku Optik with Scale Includes a set of accessories for lens and mirror experiments Captive riders for easy transport
 

Katrangan produk


1. Siji sumber cahya, 12v20w, sumber cahya titik, sumber cahya paralel sing bisa disetel, kanthi magnet, bisa diserap ing piring wesi.
2. Klompok lensa kanthi diameter 50 mm dilengkapi wadhah lensa, sing bisa dilebokake menyang slider, lan dawa fokus 50100150200, - 150
3. diameteripun 50mm. Lensa obyektif panah dilengkapi pigura kaca, sing bisa dilebokake menyang slider.
4. Enem set lensa silinder, cekung dobel, cembung dobel, persegi panjang, segitiga tengen, trapezoid, setengah lingkaran, kanthi frosted ngisor lan magnet, bisa dilebokake ing piring wesi.
5. Kothak banyu kanthi ngisor frosted.
6. Pangilon pesawat sisi loro, pangilon cembung sing bisa disetel, pangilon cekung lan magnet ngisor, sing bisa diserap ing piring wesi.
7. Siji rel pandhuan 1.2m kanthi skala 1,1m, sing bisa dipasang nganggo sikil lan slider.
8. Rong kaki.
9. 6 blok geser, sing bisa dipasang ing rel pandhuan banjur dilebokake ing bingkai pangilon ..
10. Siji layar putih kanthi skala.
11. Parut, saringan warna 1 klompok.
12. Siji krenjang dhasar sumber cahya.

13. Plat wesi gedhe kanthi skala dawa lan skala sudut.


Panas Tags: Bangku Optik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.