Produk

Demonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet
  • Air ProDemonstrator Sistem Nine Planet

Demonstrator Sistem Nine Planet

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrator Sistem Nine Planet


Sistem Surya Gelsonlab HSGA-004 sangang planet Demonstrator Sistem surya planetarium


Simulator sistem surya.
Model Sun-Earth-Moon.
Sistem sing nuduhake hubungan antara Matahari, Bumi lan Bulan ing skala sing luwih gedhe.
Perwakilan saka sangang planet lan srengenge.

Perwakilan srengenge kanthi cahya kanggo simulasi.
Perwakilan Fenomena rotasi bumi.
Perwakilan grafis saka 4 musim
Perwakilan fase 4 Bulan
Perwakilan surya kanthi cahya sing dipimpin.

DIA BASI IKU 21 CM, Dhuwur: 26.5 CM, WIDETH: 35CM


Panas Tags: Demonstrator Sistem Nine Planet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.