Produk

Kompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini
  • Air ProKompas Cairan Saku Mini

Kompas Cairan Saku Mini

Mini Pocket Liquid Compass minangka pilihan sing masuk akal banget kanggo njupuk kompas iki nalika njelajah eksterior. Alat sing gampang dimangerteni kanthi gampang lan nuduhake arah lan ngarahake target.

Model:HS-DC40A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Cairan Saku Mini                   

Alat Navigasi Survival Ruangan Mini Pocket Liquid Gelsonlab HS-DC40A - Kompas Saku Mini

Katrangan produk

Katrangan:

Apa sampeyan seneng camping utawa hiking?
Mini Pocket Liquid Compass minangka pilihan sing masuk akal banget kanggo njupuk kompas iki nalika njelajah eksterior.
Kompas sing diisi cair iki nambah stabilitas.
Alat sing gampang dimangerteni kanthi gampang lan nuduhake arah lan ngarahake target.
Sampeyan ora bakal wedi yen kesasar. Sampeyan bakal duwe perjalanan sing apik kanthi bantuan kompas iki.
Spesifikasi:
Bahan: Plastik
Diameter: 1.6 inci / 40mm
Bobot: 18g
Werna: Ireng
Paket Klebu:

1 x Kompas

Panas Tags: Kompas Cair Saku Mini, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.