Produk

Kompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini
  • Air ProKompas Saku Mini

Kompas Saku Mini

20mm Mini Saku Kompas Minyak Portabel Diisi Kompas Genggem Hiking Kamping Navigasi Guider Aktivitas Luar Ruangan Aksesori. Kompas ukuran mini entheng lan portebel, bisa dilebokake ing kanthong.

Model:HS-DC18

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Saku Mini                                      


Gelsonlab HS-DC18 20mm Mini Saku Kompas Minyak Portabel Diisi Genggam Kompas Hiking Camping Navigasi Guider Aktivitas Luar Ruangan


Katrangan produk

20mm Mini Saku Kompas Minyak Portabel Diisi Kompas Genggem Hiking Kamping Navigasi Guider Aktivitas Luar Ruangan Aksesori


FITUR:
1. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi.
2. Kompas sing diisi minyak nambah stabilitas.
3. Gampang diwaca kompas minangka aksesoris sing apik kanggo para pamula lan para ahli.
4. Kompas ukuran mini entheng lan portebel, bisa dilebokake ing kanthong.
5. Cocog banget kanggo kegiyatan ing njobo, kayata hiking, kemah.Spesifikasi: Tipe Barang: Kompas Bahan: Plastik
Werna: Minangka Gambar sing Dituduhake
Ukuran: Kira-kira 20 * 5mm / 0.8 * 0,2 inci
Bobot: 29g / 1oz
Dhaptar Paket:
12 * Kompas (Lor)
Cathetan:

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem, adoh saka cahya srengenge, barang-barang logam lan ing endi akeh efek elektromagnetik.


Panas Tags: Kompas Saku Mini, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.