Produk

Watch Stop Mekanik
  • Air ProWatch Stop Mekanik

Watch Stop Mekanik

Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata. Mesin Mekanik Stop Watch bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C. Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Model:HSPM-014

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Watch Stop Mekanik


Gelsonlab HSPM-014 Mekanik Stop Watch Olahraga Chronograph Running Timer Jam Tangan Genggam


Fitur:


Jam randha mekanik kalebu ing kategori instrumen wektu mekanik
Mesin jam nganggo spring stainless steel, setir keseimbangan cahya logam, alloy rambut dhasar nikel lan mekanisme vertikal jangkar
Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata
Mesin Mekanik Stop Watch bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C
Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Spesifikatif:

- 1/10 REKODER KEDUA
- 30 detik
- 30 MENIT
- 13 YEWELS
- CASE: BRASS CHROMIUM-PLATED
- Miwiti / mandheg: GORENG
- RESET: BUTUH SISI

- UKURAN: Dia50x70x16mm


Panas Tags: Jam Mekanik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.