Produk

Kaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led
  • Air ProKaca Gelas Kanthi Lampu Led

Kaca Gelas Kanthi Lampu Led

Magnifying Glass with Led light is easy to Hold with Nyaman Nyaman: Konstruksi ergonomis menehi keseimbangan sing apik lan genggeman sing nyaman, nggawe sampeyan rumangsa ora abot banget utawa entheng banget. Magnifier Ideal kanggo ndeleng rincian apik ing buku, koran, majalah, peta, elektronik, miniatur, perhiasan, botol pil, hobi lan kerajinan. Gagang ergonomis sing nyaman cocog kanggo bocah, lansia, hobi, perhiasan, teknisi perbaikan, buffer ruangan, lan meh kabeh wong sing pengin maca utawa ndeleng teks utawa bagean sing rinci.

Model:HSPO-079

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaca Gelas kanthi cahya Led


Kaca Pembesar Gelsonlab HSPO-079, Kaca Magnifier Maca Genggam 3X 45X Kanthi Lampu LED 3 Kanggo Maca / Peta / Perbaikan Watch / Koran / Loupes Perhiasan / Ins


Fitur:


Kejelasan Tinggi karo Lensa Kaca Kristal: Kanthi fitur sing angel lan anti-goresan, lensa kaca 3 inci (lensa perbesaran 3X + 45X) iki nggawe gambar kualitas apik tanpa distorsi. Coba waca sawetara titik sing bisa nyegah munggah. .
Kaca Pembesar sing Digawe Wis Apik: Bangun kanthi apik kanthi plastik ABS sing berkualitas, permukaan rampung tanpa ujung sing landhep, desain bobot entheng lan portabel.
Daya Batere kanthi 3 Lampu LED: Lampu telu sing kuat apik lan padhang kanthi 3 lampu LED sing bakal madhangi cahya sing apik. Lampu ramah lingkungan lan hemat energi njamin area ndeleng kanthi rata [ora ana batere].
Kaca Gelas kanthi cahya Led gampang Ditahan nganggo Genggeman Nyaman: Konstruksi ergonomis menehi keseimbangan sing apik lan genggeman sing nyaman, nggawe sampeyan rumangsa ora abot banget utawa entheng banget.
Magnifier Ideal kanggo ndeleng rincian apik ing buku, koran, majalah, peta, elektronik, miniatur, perhiasan, botol pil, hobi lan kerajinan. Gagang ergonomis sing nyaman cocog kanggo bocah, lansia, hobi, perhiasan, teknisi perbaikan, buffer ruangan, lan meh kabeh wong sing pengin maca utawa ndeleng teks utawa bagean sing rinci.

Katrangan produk


Werna: Putih + Ireng

Magnifier Sing Nggoleki Cerdas Kanggo Sampeyan
Kaca pembesar bisa digunakake nalika maca cetakan sing apik ing buku, nggawe karya cedhak karo hobi favorit sampeyan utawa ngrampungake tugas sing penting. Sampeyan bisa nggunakake kanggo nggawe teks cilik ing botol pil sing kemewahan kasebut. Kanthi 2 tingkat perbesaran sing beda-beda sing sampeyan gunakake, Set Magnifier BearMoo kudu digunakake kanggo wong sing kurang nduwe, hobi, lan profesional.

Magnification sing apik kanthi 3X + 45X
Lensa Kaca Kristal nggawe tingkat kajelasan sing cukup dibandhingake karo lensa akrilik umum, kanthi Nyegah supaya ora lara. Magnification 3X dirancang kanthi apik kanggo para senior, siswa, profesional, wong sing kurang ndeleng lan degenerasi makula. Magnifikasi 45X cocog kanggo mriksa teks, gambar, lan obyek sing cilik banget.

3 Lampu LED sing Nyedhiyakake Pencahayaan sing Apik
Cahya sing padhang nyorot apa sing sampeyan waca, mula sampeyan ora prelu muter-muter golek cahya lan terus gelas kasebut supaya bisa fokus.

Dawa Fokus Nyaman
Magnifikasi sing beda-beda duwe dawa fokus sing beda. Dawa fokus pembesaran 3X iki udakara 1,2 inci nganti 3,1 inci (30mm-80mm). Yen dawa fokus ngluwihi udakara 3.1 inci, gambar lan teks bisa uga kleru.

Magnifier Genggam Ringan
Nangani sing nyaman kanthi Bobot 5,8oz. Ora ana maneh lemes tangan nalika nandhang suwe.

Spesifikasi:


- Diameter lensa 3X: 2,75in. (70mm)
- Diameter lensa 45X: 0,87in. (22mm)
- Ukuran (L * W * H): 0,75 "x 0.35" x 0.14 inci (19x9x3.5mm)
- Bobot: 4,26oz. (121g)
- 3 lampu LED padhang - Bisa digunakake minangka senter

- Powered by 3 batre AAA (ora klebu)



Panas Tags: Kaca Gelas Kanthi Lampu Led, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.