Produk

Kothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser
  • Air ProKothak Ray Laser

Kothak Ray Laser

Laser Ray Box khusus digunakake kanggo kit optik fisik, bisa nyetel nganggo balok singh, Telung balok lan garis laser Five balok. Laser Ray Box-kanthi output adaptor 9-12V, desain sing apik banget lan kualitas tinggi.

Model:HSPO-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Ray Laser

 


Gelsonlab HSPO-001 Single Three and Five beams Kothak Ray Laser For Physcial optical experiment

Kothak Ray Laser-with the adapter 9-12V output , very beatiful design and high quality.

Kothak Ray Laserkhusus digunakake kanggo kit optik fisik, bisa nyetel nganggo balok singh, Telung balok lan limang garis laser.


Panas Tags: Box Laser Laser, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.