Produk

Set Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser
  • Air ProSet Optik Laser

Set Optik Laser

Set Optik Laser nggunakake sedhot magnetik, lensa optik bisa diserap ing piring wesi, disk tengah bisa muter 360 derajat liwat mburi tombol, limang sumber cahya garis nggunakake limang kontrol saklar, garis sing bisa digunakake. Ukuran: 35 * 12 * 30 cm

Model:HSPO-007

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set optik laser


Gelsonlab HSPO-007  Five beams Optical kit Set optik laser optical trial lens set set

Desain kit fisik optik berkualitas tinggi lan fashion nggunakake eksperimen fisik!

Set Optik Laser nggunakake sedhot magnetik, lensa optik bisa diserap ing piring wesi, disk tengah bisa muter 360 derajat liwat mburi tombol, limang sumber cahya garis nggunakake limang kontrol saklar, garis sing bisa digunakake. Ukuran: 35 * 12 * 30 cm


Dhaptar suku cadang

Sumber cahya 1, 5 baris (mung nggunakake catu daya batere 3 v, kanthi magnet bisa diserap ing piring wesi, limang jalur kontrol saklar)
2, lensa cembung dobel a (kanthi magnet)
3, lensa cekung dobel a (kanthi magnet)
4, lensa trapezoid (kanthi magnet)
5, Lensa bunder limang setengah (kanthi magnet)
6, lensa kuboid (kanthi magnet)
7, lensa segitiga (kanthi magnet)
8, 2 stent (ireng)

9, sekrup krenjang 4


Panas Tags: Set Optik Laser, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.