Produk

Mantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium
  • Air ProMantel Pemanas Laboratorium

Mantel Pemanas Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mantel Pemanas Laboratorium


Gelsonlab HS-DZTW Series Laboratory Elektronik Digital Magnetic Stirring Heating Mantle


Ngenalake

Iki ditrapake kanggo perguruan tinggi, industri petrokimia, obat, lan lembaga perlindungan lingkungan kanggo dadi panas cair.


Fitur:

* Tahan korosi lan tahan tuwa.

* Pemanas internal kanthi bentuk hemisphere kanthi efisiensi tinggi.
* Bahan eksternal yaiku baja sing digulung adhem kanthi lapisan bubuk anti-bakteri.

* Nganggo serat kaca bebas tahan suhu kanthi kinerja isolasi sing apik.


Panas Tags: Mantel Pemanas Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.