Produk

Stirrer Magnetik Termostatik Laboratorium
  • Air ProStirrer Magnetik Termostatik Laboratorium

Stirrer Magnetik Termostatik Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stirrer Magnetik Termostatik Laboratorium               


Girislab HS-78HW-1 Laboratorium Magnetik Termostatik


Aduk seri iki minangka instrumen pangukuran analisis sing ideal kanggo dadi panas lan aduk cairan, sing duwe keutamaan khusus kanggo ngontrol suhu kanthi tetep. Iki nggunakake mesin langsung langsung tanpa sikat, duwe karakteristik crachkling kurang, kerusakan mekanik lan wektu sing tetep.


Panas Tags: Stirrer Magnetik Termostatik Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.