Produk

Stirrer Magnetik Keramik Laboratorium
  • Air ProStirrer Magnetik Keramik Laboratorium
  • Air ProStirrer Magnetik Keramik Laboratorium

Stirrer Magnetik Keramik Laboratorium

Stirrer Magnetik Keramik Laboratorium digunakake ing laboratorium kanggo pemanasan lan campuran cairan kimia. Tampilan LED Suhu, kacepetan lan wektu. Kanthi cathetan Wektu lan tanggal, wektu maksimal: 9999mins

Model:HS-MHS-C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stirrer Magnetik Keramik Laboratorium


Pengaduk magnetik Keramik Laboratorium Gelsonlab HS-MHS-C

Fitur:

Platform keramik, kualitas apik banget
non-radiasi, bukti asam, bukti alkali, gampang resik
Kontroler sing bisa disentuh
Tampilan LED Suhu, kacepetan lan wektu
Kanthi cathetan Wektu lan tanggal, wektu maksimal: 9999mins
Digunakake ing laboratorium kanggo bahan kimia cairan dadi panas lan campuran.

Jeneng produk aduk magnetik Keramik

Model:MHS-C

Kacepetan kacepetan wiwitan ~ 1600 rpm

pangaturan kacepetan stepless

Tampilan kacepetan

----

Daya pemanas

----

Kekuwatan aduk

60W

Range suhu

----

Presisi suhu

----

Timer

----

Ukuran piring sing digunakake (mm)

180x180mm

Tegangan

220V 50Hz

Karakteristik

Fungsi aduk siji

Ukuran (mm)

205x300x150

Bobot

5,5kg

Panas Tags: Stirrer Magnetik Keramik Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.