Produk

Stirrer Magnetik Digital
  • Air ProStirrer Magnetik Digital
  • Air ProStirrer Magnetik Digital

Stirrer Magnetik Digital

Fitur Stirrer Magnetik Digital
Platform keramik, kualitas apik banget
non-radiasi, bukti asam, bukti alkali, gampang resik
Kontroler sing bisa disentuh
Tampilan LED Suhu, kacepetan lan wektu

Model:HS-MHS-A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stirre Magnetik Digitalr


Pengaduk magnetik Keramik Laboratorium Gelsonlab HS-MHS-A

Featrue:

Platform keramik, kualitas apik banget

non-radiasi, bukti asam, bukti alkali, gampang resik

Kontroler sing bisa disentuh

Tampilan LED Suhu, kacepetan lan wektu

Kanthi cathetan Wektu lan tanggal, wektu maksimal: 9999mins

Digunakake ing laboratorium kanggo bahan kimia cairan dadi panas lan campuran.


Jeneng produk

Pengaduk magnetik keramik

Model

MHS-A

Jarak kacepetan

miwiti ~ 1600 rpm

pangaturan kacepetan stepless

Tampilan kacepetan

Nggih

Daya pemanas

600W

Kekuwatan aduk

60W

Range suhu

50 ~ 320â „ƒ

Presisi suhu

± 0,1â „ƒ

Timer

0-9999min

Ukuran piring sing digunakake (mm)

180x180mm

Tegangan

220V 50Hz

Karakteristik

Kontrol mikroprosesor

Kacepetan tampilan digital, wektu, suhu

Ukuran (mm)

205x300x150

Bobot

6kg


Panas Tags: Stirrer Magnetik Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.