Produk

Motor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProMotor Mesin Stirling Udara Panas

Motor Mesin Stirling Udara Panas

Motor Mesin Udara Panas digawe kanthi bahan berkualitas lan pakaryan sing apik supaya ora teyeng lan dawa umur. Proses perakitan cepet lan gampang. Alat bantu mengajar, kelas utawa laboratorium eksperimen eksperimen dolanan, nuwuhake minat bocah ing fisika.

Model:HS-FYJ-01

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Motor Mesin Stirling Udara Panas


Gelsonlab HS-FYJ-01 Stirling Engine, Stainless Steel Mini Motor Mesin Stirling Udara Panas Model Educational Toy Kits                                                                                                                        

Mesin aduk minangka mesin panas sing dioperasikake kanthi kompresi siklik lan ekspansi hawa utawa gas liyane, cairan kerja, ing level suhu sing beda saengga ana konversi energi panas dadi tenaga kerja mekanis.
Hadiah sampurna kanggo kanca utawa kulawarga; uga tambahan super kanggo dekorasi omah.
The Motor Mesin Stirling Udara Panas produced with quality material and fine workmanship to avoid rusting and prolong life.
Proses perakitan cepet lan gampang.
Mainan pendidikan, kelas utawa laboratorium eksperimen eksperimen dolanan sing apik, nuwuhake minat bocah ing fisika.
Katrangan produk

Spesifikasi:
 
Bahan: Papan Logam & Gelas & Kayu Solid
Ukuran Mesin: 16 * 14.2 * 9cm / 6.3 * 5.59 * 3.54in
Bobot Mesin: 800g / 28,22oz
Ukuran Paket: 18 * 18 * 10cm / 7.1 * 7.1 * 3.94in
Bobot Paket: 850g / 29.98oz

Dhaptar Paket:
1 * Mesin Stirling
3 * Kunci Hex
1 * Lampu Alkohol Kaca (Tanpa cairan)
1 * Botol Nambahi Alkohol

Cathetan:
1. Kaca ora kena banyu sawise digawe panas, utawa ora bakal pisah.
2. Yen alkohol wis tumpah, tulung gunakake kain teles kanggo mateni kobongan.
3. Bocah-bocah umur 12 taun kudu diiringi wong diwasa nalika nggunakake produk iki.

Panas Tags: Motor Mesin Stirling Udara Panas, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.