Produk

Model Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik
  • Air ProModel Mesin Stirling Suhu Sithik

Model Mesin Stirling Suhu Sithik

Model Mesin Stirling Suhu Sithik yaiku mesin panas sing dioperasikake kanthi kompresi siklik lan ekspansi hawa utawa gas liyane ing suhu sing beda, saengga ana konversi energi panas sing panas dadi karya mekanis. Model iki bisa nuduhake prinsip kerja, mula guru bisa luwih njlentrehake ilmu lan siswa bisa luwih paham.

Model:HS-DCW-02

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Mesin Stirling Suhu Sithik


Gelsonlab HS-DCW-02 Model Mesin Stirling Suhu Sithik Heat Steam Kids Science Toy                                     

Katrangan produk
Werna: Kuning Gree Abang lsp.
Spesifikasi:
Model Mesin Stirling Suhu Sithik is a heat engine that operates by cyclic compression and expansion of air or other gas at different temperatures, such that there is a net conversion of heat energy to mechanical work.
Model iki bisa nampilake prinsip kerja kanthi lengkap, saengga guru bisa luwih jelas babagan ilmu lan siswa bisa luwih paham.
Rakit kanthi lengkap, gampang dioperasikake. Mung pasang model ing cangkir banyu panas, mula bisa mbukak kanthi bebas.
Pengerjaan sing apik umume bisa nyuda kemungkinan bocor gas.
Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, indah lan awet.
Model iki kudu dirakit, bisa ningkatake kemampuan tangan, struktur logam bisa dibatalake bola-bali.
Bisa dirakit langsung, lan operasine gampang.

Jenis: Model Mesin Stirling
Suhu Makarya: Lumahing Ngisor â ‰ ¤80â „ƒ
Bahan: Paduan Aluminium, Baja tahan karat, Kaca
Ukuran: 9cm x 13.5cm / 3.54 "x 5.31" (Kira-kira)

Cathetan:
Bocah-bocah kudu dikancani wong tuwa supaya ora kobongan banyu panas.
Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
Wenehi ukuran dimensi sing beda amarga ukuran manual beda.

Paket kalebu:
1 Set Model Mesin Stirling (Ora Klebu Piala)

Panas Tags: Model Mesin Stirling Suhu Sithik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.