Produk

Motor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling
  • Air ProMotor Mesin Stirling

Motor Mesin Stirling

Ngumpul kanthi lengkap, Stirling Engine Motor gampang dioperasikake. Selehake model ing cangkir banyu panas, mula bisa mbukak kanthi bebas. Pengerjaan sing apik bisa nyuda kemungkinan bocor gas.

Model:HS-CX-01

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Motor Mesin Stirling


Gelsonlab HS-DW-70-2 Low temperature difference Stirling engine model Motor Mesin Stirling Steam Heat Education Model Toy Kit                                      

Katrangan produk
Mesin Stirling minangka mesin panas sing dioperasikake kanthi kompresi siklik lan ekspansi hawa utawa gas liyane ing suhu sing beda, saengga ana konversi energi panas dadi tenaga kerja mekanis.
Model iki bisa nampilake prinsip kerja kanthi lengkap, saengga guru bisa luwih jelas babagan ilmu lan siswa bisa luwih paham.
Fully assemb, Motor Mesin Stirling is easy to operate. Just place the model on a cup of hot water, then it can run freely.
Pengerjaan sing apik umume bisa nyuda kemungkinan bocor gas.
Bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, indah lan awet.
Model iki kudu dipasang, bisa ningkatake kemampuan tangan, struktur logam bisa bola-bali dibongkar.
Bisa dirakit langsung, lan operasine gampang.
Iki minangka dolanan ilmu fisik sing sampurna kanggo bocah-bocah.

Jenis: Model Mesin Stirling
Suhu Makarya: Lumahing Ngisor â ‰ ¤80â „ƒ
Bahan: Paduan Aluminium, Baja tahan karat, Kaca
Ukuran: 9cm x 14.6cm / 3.54 "x 5.75" (Kira-kira)

Cathetan:
Bocah-bocah kudu dikancani wong tuwa supaya ora kobongan banyu panas.
Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
Wenehi ukuran dimensi sing beda amarga ukuran manual beda.

Paket kalebu:
1 Set Model Mesin Stirling (Ora Klebu Piala)

Panas Tags: Motor Mesin Stirling, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.