Produk

Kit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling
  • Air ProKit Mesin Stirling

Kit Mesin Stirling

Prinsip demonstrasi Stirling Engine Kit intuisi lan jelas. Kabeh sambungan poros disambungake karo bantalan mikro presisi tinggi. Poros kasebut kanthi tepat dipoles nganggo kuningan lan stabil tanpa pelumasan.

Model:HS-SL-02-M

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Mesin Stirling


Gelsonlab HS-FD-01Kit Mesin Stirling,Air Stirling Engine Model Electric Generator Motor Steam Power Toy

Katrangan produk

With generator, 1 LED light; The bottom plate is finely polished with hard solid wood and refined atmosphere; The scaffold is made of zinc alloy and is stable and strong. Flywheel, cylinder sleeve, shifter piston adopts aluminum alloy precision car, precision milling, texture and beauty double set; The connecting rod is made of stainless steel; Power cylinder, hot cylinder is glass material, transparent and intuitive; The overall model has fine shape, atmosphere, and beauty; The demonstration principle of Kit Mesin Stirling is intuitive and clear. All the axle connections are connected with high-precision micro-bearings. The shaft is precisely polished by brass and stable without lubrication.

Werna: Multi
 
Spesifikasi:
Plat ngisor digawe saka kayu padhet sing atos lan polesan alus.
Kurung digawe saka bahan campuran paduan seng, sing kuwat banget.
Batang penghubung digawe saka waja tahan karat.
Silinder listrik lan silinder panas digawe saka kaca transparan.
Model umume apik banget lan apik banget.
Gabungan poros kabeh disambungake kanthi bantalan miniatur presisi tinggi, mlaku stabil, ora butuh pelumasan.
 
Jenis: Model Mesin Stirling
Bahan: Kayu, Paduan, Baja tahan karat, Kaca
Ukuran: 18cm x 9cm x 9cm / 7.09 "x 3.54" x 3.54 "(Kira-kira)
 
Cathetan:
Amarga bedane setelan layar lan layar, warna item bisa uga beda karo gambar.
Wenehi ukuran dimensi sing beda amarga ukuran manual beda.
 
Paket kalebu:
1 x Model Mesin Stirling
1 x Lampu Alkohol (Alkohol Ora Disedhiyakake)

Panas Tags: Kit Mesin Stirling, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.