Produk

Model Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas
  • Air ProModel Mesin Stirling Udara Panas

Model Mesin Stirling Udara Panas

Model Mesin Stirling Panas Udara ing posisi horisontal kanthi ngobahake roda gila kanggo ndeleng yen lancar, yen ana astringen mentah sing kuat, priksa batang sambungan normal, apa minyak silinder lan bledug, lan yen mangkono, coba gunakake toilet kertas kanggo mbusak Ora lancar. Ganti roda pamindhahan rasane flywheel ing njero awak silinder minangka kedadeyan normal, silinder ditutup.

Model:HS-XC-524378

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Mesin Stirling Udara Panas


Gelsonlab HS-XC-524378 High end business gifts  Oblique disc 16 engine model Model Mesin Stirling Udara Panas                                 

Katrangan produk
Mesin Stirling minangka mesin panas sing dioperasikake kanthi kompresi siklik lan ekspansi hawa utawa
gas liyane, cairan kerja, ing level suhu sing beda saengga ana konversi net
energi panas kanggo kerja mekanis. Mesin kaya mesin uap amarga kabeh mesin kasebut
panas mili lan metu liwat tembok mesin.
Paket Klebu:
1x Model Mesin Stirling Udara Panas
Botol Alkohol 2x
Spesifikasi:
Name :Model Mesin Stirling Udara Panas
Model: 524378
Bahan: Baja tahan karat; dhasar: kayu
Werna: Perak
Ukuran: 21.5x10x16.5cm / 8.46â € x3.9â € x6.49â €
Tipe: 16 Silinder (8 tabung pemanas + 8 tabung pendingin)
Bahan bakar: butane

Pitunjuk:

-The Model Mesin Stirling Udara Panas on the horizontal position by hand toggle the flywheel to see if smooth, if there is a strong sense of raw astringent, check the connection rod is normal, whether the
minyak silinder lan bledug, lan yen mangkono, coba gunakake kertas jamban kanggo mbusak Ora lancar. Ganti roda pamindhahan rasane flywheel ing njero awak silinder minangka kedadeyan normal, silinder ditutup.
Lampu -Led bisa langsung menyang antarmuka output generator, yen ora dilebokake, ijol-ijolan bisa dadi positif lan negatif, nyebabake sikil sing dawa kanggo katoda.
Langkah-langkah pengapian:
Pertama pencet tombol menyang tangki bensin, banjur pencet katup ing ndhuwur, kontak, ngenteni udakara 30 detik dadi panas, puterake baling-baling, posisi tangki bensin duwe tombol kanggo nyetel level geni, bisa kontrol kacepetan, supaya urip model layanan, umume ora nyaranake nyetel, geni cilik 2000 cukup. Pungkasane tutup tutup lan mateni geni, ati-ati, coba ngenteni adhem alami sadurunge disentuh silinder pemanasan, supaya ora bisa scalded.
Proses siklus:
1. nyerep panas panas panas;
2. Kanthi sumber panas njaba dadi panas panas panas;
3. Dadi panas, kanggo panas nganggo;
4. Kanggo eksotermis isotermal pendingin, lengkapake siklus.

Fitur:
-Mesin mesin pembakaran eksternal sing bahan bakar dibakar terus-terusan, lan piston dipindhah dening ekspansi hawa (utawa helium utawa hidrogen) minangka medium, lan gas ekspansi digawe adhem ing ruangan adhem, lan siklus dibaleni maneh Mung lampu alkohol sing sithik, sampeyan bisa muter kanthi cepet lan tenaga sing kuwat.
-Kaya mesin pembakaran eksternal kanggo ngindhari mesin pembakaran internal tradisional saka bledosan supaya bisa sukses, supaya bisa entuk efisiensi sing dhuwur, swara sithik, polusi kurang lan biaya operasional sing murah.
-Keuntungan paling gedhe saka output mesin pembakaran eksternal lan efisiensi saka pengaruh dhuwure, cocog banget kanggo area ketinggian dhuwur.
- Aerodinamika sugih ilmu fisika, prinsip Mesin intuisi, dolanan pendidikan, mulang alat eksperimen kanthi efektif bisa nuwuhake minat sinau bocah uga bisa digunakake kanggo mulang ing kelas, luwih intuisi lan gampang dingerteni.
-Apa manik ngambang ngubungake 8 silinder lan piston kanggo drive adhedhasar tenaga motor saka udhara panas, angel dipercaya minangka model mesin, super keren, 8 silinder, 8 tabung pemanas
-8 stopkontak nyebabake kobongan geni menyang tabung pemanas tahan karat, adhem
Cathetan:
1. Amarga tampilan sing beda lan cahya sing beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna barang sing nyata. Matur nuwun kanggo pangerten.
2. Mangga wenehi sethithik bedane amarga pangukuran manual.

Panas Tags: Model Mesin Stirling Udara Panas, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.