Produk

Periskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem
  • Air ProPeriskop Genggem

Periskop Genggem

Fitur Piranti Tangan Genggamâ €:
Prinsip refleksi cahya
Piranti piwulang refleksi optik fisik.
360 ° Lensa sing bisa diputar, bisa dicopot cepet, bisa ditambahi.
Latih bocah kanthi kemampuan mriksa, mikir lan katrampilan analitis

Model:HSPO-031

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Periskop Genggem



Laboratorium Model Periskop Gelsonlab HSPO-031 Percobaan Optik Sekolah sing Bisa Diteliti Eksperimen Piwulang Eksperimen




Katrangan produk
 
Fitur:

Titik Sinau:
Prinsip refleksi cahya
Penyebaran cahya Rectilinear

- Piranti piwulang refleksi optik fisik.
- 360 ° Lensa sing bisa diputar, bisa dicopot cepet, bisa ditambahi.
- Latih kemampuan pengamatan, kemampuan mikir lan analitis kanggo bocah.

Paket Klebu:

1 x Model Periskop



 
Panas Tags: Periskop Genggam, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.