Produk

Magnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem
  • Air ProMagnifier Genggem

Magnifier Genggem

Magnifier Genggem minangka set dolanan mini loupe kanggo bocah. Ana papat warna lan dikirim kanthi acak. Cocog kanggo omah lan taman kanak-kanak. Nglatih bocah kanthi kemampuan observasi lan kognisi, pangembangan potensi praktis lan mental bocah.

Model:HSPO-078

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Magnifier Genggem


Gelsonlab HSPO-078 Gelsonlab HSPO-078 Mini Plastic Magnifying Glasses Reading Aid Kids Magnifier Genggem Toy 8X Lens Explorer Crafts

 

Werna: Ireng, Jambon, Biru, Ijo. Bahan: plastik + akrilik. Ukuran Mirror Kaca Pembesar: Kira-kira. 2,5cm / 1 inci.
Pembesaran pembesar udakara 8 kali. Mata-mata detektif lan agen rahasia minangka dolanan cilik sing penting.
Dolanan sing pura-pura nyenengake dadi inspektur sing ndeleng adegan kriminal utawa ilmuwan utawa paleontologis sing nyinaoni macem-macem watu, fosil, lan serangga.
Mung dolanan, ora bisa kanggo gadget riset. Cocog kanggo bocah sing umure luwih saka 3 taun lan kanggo tangan cilik. Wong tuwa mbantu sinau luwih akeh babagan bocah.

Gelas pembesaran plastik mini 2 inci Cocog kanggo ulang tahun bocah, hadiah kelas, hadiah pameran utawa karnaval, tas apik, lan kegiatan dolanan.


Katrangan produk


Fitur:
Magnifier Genggem is a set of mini loupe toys for kids. There are four colors and are delivered at random. It is suitable for both home and kindergarten. Training children the ability of observation and cognition, the development of children's practical and mental potential. 
Pembesaran kaca pembesar udakara 8 kali.
Ayo anak sampeyan priksa conto nganggo kaca pembesar, mulang babagan ekosistem utawa kebon, utawa wenehi luwih cetha babagan prekara cilik kayata kumbang, wiji, suket, watu cilik utawa wedhi.
Detektif Spy lan agen rahasia minangka dolanan cilik sing penting.

spesifikasi:
Werna: Ireng, Jambon, Biru, Ijo.
Bahan: Plastik + Akrilik.

Ukuran Mirror Magnifier: Kira-kira. 2,5cm / 1 inci.


Panas Tags: Magnifier Genggam, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.