Produk

Kompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping
  • Air ProKompas Peta Flipping

Kompas Peta Flipping

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Peta Flipping                                    


Gelsonlab HS-DC45-6 Kompas Peta Flipping


Jeneng: Kompas Peta

Model: HS-DC45-6

Dawane: 20 CM

Jembar: 6.2 CM

Bobot: 93G

Skala nganggo Mirror Pitulung

Fitur: Penunjuk sensitif, akurat, jelas lan ilmiah, lan bisa digunakake bebarengan karo peta.

Prakara sing perlu digatekake:

1. Aja cedhak karo bahan ferromagnetik (kayata artileri, tank, magnetit, lsp), kabel voltase dhuwur lan piranti elektromagnetik nalika nggunakake lan nyelehake jarum driji Lor, supaya ora ana kesalahan lan nyuda sensitivitas.

2. Yen wis suwe ora digunakake, kudu dijaga ing papan sing berventilasi lan garing supaya ora jamur.

3. Nalika lumahing pangilon cembung PMMA wis reged, bisa dipoles nganggo kain flanel putih utawa katun sing wis mudhun, pasta gigi yen prelu, lan ora bisa dipoles nganggo driji utawa kain katun biasa, kertas lan pelarut.

Panas Tags: Kompas Peta Flipping, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.