Produk

Model Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin
  • Air ProModel Mobil Mesin Diwenchasitelin

Model Mobil Mesin Diwenchasitelin

Model Mobil Mesin Diwenchasitelin minangka mesin panas sing dioperasikake kanthi ngompres kanthi siklus lan nggedhekake hawa utawa gas liyane kanthi suhu sing beda, saengga bisa ngasilake energi net dadi karya mekanik. Model iki bisa nduduhake prinsip kerja kanthi tuntas, saengga para guru bisa luwih njlentrehake babagan ilmu, lan siswa bisa luwih ngerti.

Model:HS-DWXC-01

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model Mobil Mesin Diwenchasitelin


Gelsonlab HS-DWXC-01Diwenchasitelin model mobil mesin Stirling Mesin Pembangkit Tenaga Generator Mainan Fisik Mainan Uap Motor

MATERI KUALITAS Dhuwur, WOEKMANSHIP sing apik: mesin Stirling paduan berkualitas tinggi apik banget lan awet. Pengerjaan sing apik bisa nyuda kemungkinan bocor gas mesin Stirling lan nambah keamanan operasional.
HOW THE STIRLING ENGINE WORKS: Model Mobil Mesin Diwenchasitelin is a heat engine that operates by cyclically compressing and expanding air or other gases at different temperatures, thus converting the net energy into mechanical work. This model can fully demonstrate the working principle, so that teachers can better explain the knowledge, and students can better understand.
Kesederhanaan ENGIN STIRLING: model mesin bisa dipasang langsung, gampang dioperasikake, bisa ningkatake kemampuan tangan, lan struktur logam bisa bola-bali dicopot. Cukup pasang model ing cangkir banyu panas lan bakal mbukak kanthi bebas. Bocah-bocah kudu dikancani karo wong tuwa supaya ora kabakar banyu panas.
PILIHAN KEUTAMAAN PRIORITAS FOR APLIKASI Akeh: kanthi rega iki, produk sing apik tenan lan luar biasa. Kemasan hadiah sing elegan nggawe tampilan anyar. Nduweni macem-macem aplikasi lan nyedhiyakake hadiah sing apik kanggo proyek ilmiah bocah, pembelajaran fisik / mekanik, presentasi guru ing kelas, kanca, kulawarga, wong tuwa, bocah lan liya-liyane.
SMARTTOY LUCU: nalika padha nembak sithik kanggo mesin Stirling iki, apik banget kanggo ndeleng penampilan lan reaksi wong. Sijine ing cangkir sing diiseni banyu panas, alon-alon meksa flywheel, ayo flywheel maju, banjur katon kaya pesona. Kabeh tamu pengin ngerti apa sing kedadeyan lan ngilangi es kanthi sukses. Dolanan pinter sing apik tenan!
Katrangan produk
Bahan logam, rodha, setir, kursi kalebu kabeh bahan tembaga, mobil iku proses oksidasi anoda paduan aluminium, batang sambungan braket, keseimbangan transparan

Panas Tags: Model Mobil Mesin Diwenchasitelin, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Terakhir, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.