Produk

Cermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand
  • Air ProCermin cekung Kanthi Stand

Cermin cekung Kanthi Stand

Cermin cekung kanthi dudukan dilengkapi dudukan plastik tahan lama, bisa nyetel amba prisma kanthi bebas. Piranti penting kanggo sinau ilmu alam ing taman kanak-kanak lan sekolah dasar, lan riset refleksi ringan ing dhuwur

Model:HSPO-063

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cermin cekung kanthi ngadeg


Gelsonlab HSPO-063 Kaca Optik Cermin Cermin Alat Piwulang Pendhidhikan Pendhidhikan Kanthi Kasedhiya


Katrangan produk
 

Katrangan:

- Bahan:, plastik
- Dhiameter ngisor: Kira-kira 10cm / 3,9 inci
- Dhiameter cermin: Kira-kira 10cm / 3,9 inci
- Dawa fokus: -300mm
- Cara gampang kanggo sinau prinsip refleksi optik
- Cermin cekung kanthi dudukan dilengkapi dudukan plastik tahan lama, bisa nyetel amba prisma kanthi bebas
- Piranti penting kanggo sinau ilmu alam ing taman kanak-kanak lan sekolah dasar, lan riset refleksi cahya ing dhuwur
- Cocog kanggo alat pengajaran kelas utawa dolanan dolanan intelektual kanggo bocah

Paket kalebu:

1 x Pangilon cekung

1 x Ngadeg


Panas Tags: Cermin cekung Kanthi Stand, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.