Produk

Kompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium
  • Air ProKompas Saku Kamping Aluminium

Kompas Saku Kamping Aluminium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kompas Saku Kamping Aluminium      

                 

Gelsonlab HS-DC45B Kompas Saku Berkemah, Kompas Navigasi Olahraga Portabel Kompas Ringan Aluminium Kompas Perjalanan Luar Ruangan Navigasi Alat Survival Liar Hitam


Katrangan produk
Fitur:
- KUALITAS TINGGI: Digawe saka cangkang aluminium sing berkualitas tinggi, kompas saku tahan lama kanggo umur dawa.
--CONVENIENT TO CARRY: Ukurane entheng lan sithik ndadekake luwih gampang ditindakake.
--UGA DIGUNAKAN: Bisa digunakake kanggo hiking, kemah, utawa alat sing kudu ana kanggo kaslametan darurat.
- IDEA GIFT HEBAT: Sampeyan uga bisa dadi ide hadiah kanggo para pathfinders.

Spesifikasi:
Diameter: 45mm
Bobot Bersih: udakara 12g
Bahan: Shell Aluminium

Paket kalebu

1 x Kompas Saku Mini Portabel Perak

Panas Tags: Kompas Saku Campuran Aluminium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.