Produk

Castanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu
  • Air ProCastanet sing Ditangani Panjang Kayu

Castanet sing Ditangani Panjang Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Castanet sing Ditangani Panjang Kayu                             


Gelsonlab HS-G8 Kayu Ditangani Panjang Castanet, Clapper, Mainan Clacker Sinau Musik Awal Anak


 

Katrangan produk
 

Katrangan:

- Clappers kayu dipasang ing gagang
- Gawe swara keprok sing apik banget
- Digawe saka kayu alami sing ramah lingkungan
- Alat sing sampurna kanggo nambah koordinasi Parent-Kids, seneng-seneng
- Apik kanggo bocah-bocah kanggo nyebut musik karo dheweke

Ukuran Bagan:

L x W: Kira-kira. 20.5x5cm / 8.07x1.97 inci


Panas Tags: Castanet Panjang Ditangani Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.