Produk

Gagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu
  • Air ProGagang Jingle Gagang Kayu

Gagang Jingle Gagang Kayu

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kancing Jingle Bells                            


Gelsonlab HS-G13-5 Lonceng Abang Lonceng Alat Musik Lonceng Alat Musik Lonceng Kayu Lonceng 5 Jingles Baja kanggo Anak


 

Desain anyar: lonceng genggam genggam dirancang nganggo 5 lonceng, sing bakal nggawe swara apik nalika sampeyan goyangake kanthi nyekel gagang kayu, warna abang sing padhang lan genggeman kayu bisa narik perhatian wong liya
Bahan berkualitas: lonceng digawe saka logam lan gagang digawe saka kayu, awet lan bisa digunakake suwe, aman lan ora beracun kanggo dolanan bocah, gagang kayu sing polesan alus kanggo sampeyan terus, menang ' t nglarani tangan sampeyan nalika nggunakake
Hadiah sing cocog: Lonceng giring valentine dadi pilihan sing apik kanggo para pendidik musik, nggawe sampeyan dadi apik lan apik nalika sampeyan nggunakake, hadiah sing cocog kanggo anak, sedulur, ibu, kanca lan liya-liyane
Aplikasi sing wiyar: Lonceng caroling valentine cocok kanggo pesta valentine, kegiyatan sekolah, pertunjukan panggung, festival, parade, utawa carol liwat lingkungan, kumpul kulawarga lan perayaan liyane, sing bisa nambah swasana Natal lan nambah nyenengake ing pesta sampeyan
Gampang dimainake: Instrumen lonceng valentine gampang dimainake, ora dibutuhake ilmu musik, lonceng ditanggepi kanthi salaman kanthi cepet lan migunani ing kelas utawa musik choral ing instrumen apa wae
Spesifikasi:
Bahan: kayu lan logam
Ukuran: udakara 14 x 10 cm / 5,5 x 4 inci

Lonceng: udakara Diameter 2,5 cm / 0,9 inci


Panas Tags: Gagang Jingle Gagang Kayu, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.