Produk

Gelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring
  • Air ProGelombang Spring

Gelombang Spring

Wave Spring iki cocog kanggo nduduhake sipat gelombang kanthi visual, kayata frekuensi, dawa gelombang, lan gangguan, ing kelas. Bisa digunakake ing macem-macem eksperimen, lan nyedhiyakake alat pengajaran langsung sing mesthi disenengi para siswa. Dawane nganti telung puluh kaki, ukurane kira-kira 6.5 "gulung kanthi lengkap. Uga menehi hadiah sing apik kanggo sapa wae sing dadi penggemar versi dolanan cilik sing kabeh dingerteni wiwit jaman kanak-kanak.

Model:HSPW-015

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gelombang musim semi


 Gelsonlab HSPW-015 Gelombang musim semi Long Metal Coil Spring wave demonstrator Wave Form Helix, 4" Closed Length x 3" D for teaching


Metu sisih Diameter 80MM, Dhuwur 80MM.

Wave Spring iki cocog kanggo nduduhake sipat gelombang kanthi visual, kayata frekuensi, dawa gelombang, lan gangguan, ing kelas. Bisa digunakake ing macem-macem eksperimen, lan nyedhiyakake alat pengajaran langsung sing mesthi disenengi para siswa. Dawane nganti telung puluh kaki, ukurane kira-kira 6.5 "gulung kanthi lengkap. Uga menehi hadiah sing apik kanggo sapa wae sing dadi penggemar versi dolanan cilik sing kabeh dingerteni wiwit jaman kanak-kanak.

Fitur:

Koil logam sing sampurna kanggo demonstrasi kelas sifat-sifat gelombang
Cocog kanggo akeh eksperimen, langsung, favorit siswa
6,5 "gulung lengkap, 30" wis lengkap
Panas Tags: Gelombang Musim Panas, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.