Produk

Genonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi
  • Air ProGenonstrator Gelombang Frekuensi

Genonstrator Gelombang Frekuensi

Generator gelombang frekuensi Demonstrasi Osilator Generator getaran Generator sinyal gelombang sinus. Kanggo nggunakake alat vibrator kanggo nuduhake hubungan antara frekuensi lan nomer kelenjar geter.

Model:HSPW-003

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Genonstrator gelombang frekuensi


GelsonLab HSPW-003 Genonstrator gelombang frekuensi Demonstration Oscillator Vibration generator Sine wave signal generator 


Dering kawat piano

Kanggo nggunakake alat vibrator kanggo nuduhake hubungan antara frekuensi lan nomer kelenjar geter.

Dhiameter dering: 200 mm.

Piring Chladni
Kanggo nggunakake alat vibrator. Lapisan wedhi sing tipis disebar ing piring, lan pola resonansi (angka "Chladni") bisa diamati kanthi frekuensi tartamtu. Resonansi piring bisa keprungu.

Strip baja resonan
Maneka warna dawa. Kanggo nggunakake alat vibrator Frekuensi dhasar bisa gampang diamati.

Tali karet
Kanggo nggunakake alat vibrator kanggo nuduhake ombak transversal.

Spiral spring

Kanggo nggunakake alat vibrator kanggo nuduhake ombak sing dawa


Panas Tags: Genonstrator Gelombang Frekuensi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.