Produk

Generator Geter
  • Air ProGenerator Geter
  • Air ProGenerator Geter
  • Air ProGenerator Geter
  • Air ProGenerator Geter
  • Air ProGenerator Geter
  • Air ProGenerator Geter

Generator Geter

Generator Vibration menehi osilasi mekanik nalika diwenehi sinyal saka osilator / A.F. penguat kayata Generator Sinyal Daya. Sistem koil suhu tinggi khusus ngidini unit kasebut dioperasikake kanthi rating maksimal kanggo wektu sing suwe tanpa rusak amarga kepanasen. Tanggepan frekuensi kalebu kabeh spektrum audio lan liya-liyane. Input listrik digawe nganggo rong soket 4mm lan output mekanik diwenehake dening poros sing diakhiri ing kacang kacang clamping.

Model:HSPW-002

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Generator Geter


Gelsonlab HSPW-002 Generator Geter Portable oscillator 



The Generator Geter gives mechanical oscillations when fed by signals from an oscillator/A.F. amplifier e.g. a Power Signal Generator. A special high temperature coil system enables the unit to be operated at its maximum rating for a prolonged period without damage due to overheating.  The frequency response encompasses the whole of the audio spectrum and beyond. Electrical input is made via two 4mm sockets and the mechanical output is provided by a shaft terminating in a pair of clamping nuts.  

â € ¢ Pucuk maksimum nganti pamindahan puncak: 8mm ing 1Hz, mudhun kanthi nambah frekuensi.

â € ¢ Total kisaran frekuensi: D.C. nganti 10kHz.

â € ¢ Impedansi koil: 3.5Î © ing 50Hz

â € ¢ Ukuran: Dhuwur 100 x 90 x 95mm.

â € ¢ Vibrator bisa digunakake ing posisi apa wae, ngadeg bebas utawa ngapit.


 

Pucuk Maksimum nganti Pucuk Puncak: 7 nganti 8 mm kanthi 1 Hz, nyuda kanthi nambah frekuensi
Total Range Frekuensi: 1 nganti 5 kHz
Impedansi Koil: 3 O ing 50Hz

Generator Geter can be used in any position, free standing or clamped


Panas Tags: Generator Geter, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.