Produk

Kit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple
  • Air ProKit Tank Ripple

Kit Tank Ripple

Kit tank Ripple Proteksi getaran bingkai: Operasi normal ora duwe pengaruh sing signifikan marang geter gelombang banyu. Ora ana geter sing jelas, swara banter lan kipas listrik sing ana ing bangku uji stabil lan lingkungan sekitar.

Model:HSPW-009

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit tank riak


Gelsonlab HSPW-009 Kit tank riak Wave Demonstrator Laboratory wave apparatus Hair wave tank


Fitur

Gelsonlab HSPW-009 Hot sale Kit tank riak Wave Demonstrator Laboratory wave apparatus Hair wave tank
 

II. Kinerja Teknis Utama
2-1 bingkai utama lan tangki banyu:
2-1-1, area layar: 260 * 240mm2.
2-1-2, ambane flume:> 10mm bisa disetel.
2-1-3, sudut pangilon: 45 derajat.
2-1-4. Proteksi getaran bingkai: Operasi normal ora duwe pengaruh sing signifikan marang getaran gelombang banyu.
2-1-5, sumber daya kerja: 220V + 10% 50Hz.
2-2. Kothak sumber geter:
2-2-1. Frekuensi geter: 50-100Hz bisa disetel terus.
2-2-2, amplifikasi geter:> 1mm bisa diatur kanthi sewenang-wenang.
2-2-3, pasokan listrik sing digunakake: DC12V (diwenehake dening host).
2-2-4, mode osilator: a, osilator gelombang bunder.
B. Osilator gelombang pesawat.
C. Osilator gelombang titik loro-bunder.
D. Lurus baffle.
2-3. kothak sumber cahya stroboscopic:
2-3-1, frekuensi stroboscopic: 50-100 kaping per detik, bisa disetel terus.
2-3-2, mode stroboscopic: tameng cahya mekanik.
2-3-3, bohlam: 12V, 100W, lampu bromotungsten.
Lingkungan kerja 2-4:
2-4-1. Suhu: 10 40 C.
2-4-2, asor relatif: <85%.

2-4-3. Ora ana geter sing jelas, swara banter lan kipas listrik sing ana ing bangku uji stabil lan lingkungan sekitar.

Panas Tags: Kit Tank Ripple, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.