Produk

Genggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh
  • Air ProGenggaman Plastik Lonceng Sleigh

Genggaman Plastik Lonceng Sleigh

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plastik gagang Sleigh Lonceng                               


Gelsonlab HS-G15-6A Bell Rhythem clapper Perkusi Plastik Jingle Tongkat abang biru kuning


 

Dolanan minangka rebana utawa tongkat drum: gagang ing tongkat jingle ngidini goyang kaya rebana utawa ditabuh instrumen liyane kanggo nambah efek jingle
Plastik ABS Awet: bingkai plastik ABS cukup andal lan tahan lama kanggo nangani setelan kelas
Jingles baja berlapis perak nikel: tongkat jingle iki dilengkapi 6 pasang jingle baja berlapis nikel kanggo swara sing padhang lan sumunar
Cocog kanggo musik kelas: yen diputer dhewe utawa karo grup, kinerja lan kualitas swara instrumen Nino nggawe dheweke dadi pilihan ideal kanggo musisi enom lan sing mulang.
Kanggo umur 3 lan luwih: instrumen iki digawe kanggo musisi enom umur 3 lan luwih - penting kanggo ngerti manawa instrumen kasebut nyata, nawakake kualitas premium kanthi ukuran mudhun kanthi warna sing nyenengake sing paling cocog kanggo para pemain enom
 

Ukuran Produk 1,57 x 2,36 x 10.83 inci



Panas Tags: Plastik Gagang Lonceng Sleigh, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.