Produk

Percussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum
  • Air ProPercussion Rhythm Band Indian Drum

Percussion Rhythm Band Indian Drum

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Percussion Rhythm Band Indian Drum                          


Gelsonlab HS-HD10-4 Alat Musik Dolanan Perkusi Irama Band India Drum karo Malet


 

Hadiah sing apik: Hadiah sing sampurna kanggo sekolah sadurunge, apik kanggo dolanan individu utawa kelompok.
Ngembangake Bakat Musik lan Ngapikake Ketrampilan Motor lan Kemampuan Ngrungokake Nalika Nyuda Stres.
Panggunaan Biasane: Set Dini Awal / Musik / Irama, Tataran Kelas: Pra sekolah-Awal.
Aman lan Sehat Kanggo Bocah-bocah, gampang banget digawa.
Sinau kanthi Ngalih lan Seneng Muter Instrumen Irama!
Katrangan produk
 

Katrangan:

- Sinau kanthi Ngalih lan Seneng Muter Instrumen Irama!

- Ngembangake Bakat Musik lan Ngapikake Ketrampilan Motor lan Kemampuan Ngrungokake Nalika Nyuda Stres.

- Aman lan Sehat Kanggo Bocah-bocah, gampang banget digawa.

- Hadiah sing apik: Hadiah sing sampurna kanggo sekolah sadurunge, apik kanggo dolanan individu utawa kelompok.

- Panggunaan Biasane: Set Dini Awal / Musik / Irama, Tataran Kelas: Preschool-Early Childhood.

Spesifikasi:

- Diameter: 20.5 CM

- Dhuwur: 10,5 CM

Paket kalebu:

1 potong Drum India



Panas Tags: Gendhing Irama Perkusi Drum India, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.