Produk

Demonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro
  • Air ProDemonstrator Gelombang Mikro

Demonstrator Gelombang Mikro

Demonstrator gelombang mikro kalebu pemancar gelombang mikro, panrima gelombang mikro kanthi amplifier, nampa dipole lan aksesoris. Kombinasi peralatan kasebut bisa digunakake kanggo nduduhake eksperimen gelombang mikro sing menarik, bisa uga nandheske kasunyatan manawa gelombang elektromagnetik cekak duwe sipat sing padha karo gelombang dawa. Perkenalan lengkap babagan sistem radar lan relay radio bisa ditindakake kanthi eksperimen sing gampang dingerteni.

Model:HSPW-012

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrator Gelombang Mikro


Gelsonlab HSPW-012 Mikro Demonstrator Set kanggo sinau difraksi gangguan gelombang Elektromagnetik


Fitur:

Demonstrator gelombang mikro kalebu pemancar gelombang mikro, panrima gelombang mikro kanthi amplifier, nampa dipole lan aksesoris. Kombinasi peralatan kasebut bisa digunakake kanggo nduduhake eksperimen gelombang mikro sing menarik, bisa uga nandheske kasunyatan manawa gelombang elektromagnetik cekak duwe sipat sing padha karo gelombang dawa. Perkenalan lengkap babagan sistem radar lan relay radio bisa ditindakake kanthi eksperimen sing gampang dingerteni.


BAGIAN KOMPONEN DEMONSTRATOR

2.1 Pemancar gelombang mikro
2.2 Panrima gelombang mikro kanthi ampli
2.3 Nampa dipole
2.4 Kabel link, L = 1,5m
2,5 Kabel link, L = 1.2m
2,6 Loro piring logam gedhe, 170mm × 150mm
2,7 Plat logam cilik, 170mm × 50mm
2,8 Prisma parafin
2.9 Papan kanggo réfraksi 150mm × 80mm × 40mm
2.10 Papan kanggo nyerep 150mm × 80mm × 20mm
2.11 Papat rak

 

3. DATA TEKNIK


3.1 Pemancar gelombang mikro
Frekuensi operasi: 11 ± 1.1GHz
Daya output: â ‰ ¥ 10mw
Sinyal modulasi batin: monoton, diphone, musik
Sinyal modulasi njaba: â ‰ ¥ 1VPP
Pasokan listrik: 220 ± 22V 50Hz
Konsumsi daya: â ‰ ¤5 W
3.2 Panrima gelombang mikro kanthi ampli
Keuntungan saka ampli: â ‰ ¥ 60dB
Jarak sing ditampa:
Sepuluh tabung sing sumunar kanggo murup â ‰ ¥ 1m
Speaker bakal dibukak â ‰ ¥ 3m
Pasokan listrik: 220 ± 22V 50Hz
Konsumsi daya: â ‰ ¤5W
3.3 Nampa dipole
Ndeteksi tabung: 2DV17
3.4 Kahanan operasi
Suhu operasi: 0â „ƒ ~ 40â„ ƒ

Kelembapan relatif: â ‰ ¤90% (40â „ƒ)


Panas Tags: Demonstrator Gelombang Mikro, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.