Produk

Demo Gelombang Longitudinal
  • Air ProDemo Gelombang Longitudinal

Demo Gelombang Longitudinal

Demo Gelombang Longitudinal digunakake kanggo nduduhake gambar "gerakan" bagean sing kandhel lan longgar gelombang longitudinal. Jembar barel trapezoidal sing disusun ing papan ireng ireng 260 * 85 * 12, ngarep barel duwe alur vertikal sempit ; sumbu tong minyak disedhiyakake kanthi disk rotasi, kanthi lukisan seri ukuran cakram eksentrik kertas plastik bunder, sajian sing diarani cakram crova, bagean grafik saka disk kasebut bisa dadi bagean saka alur vertikal positif ember sing nyambungake tengah sumbu batang dicethakaké

Model:HSPW-018

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demo Gelombang Longitudinal


Gelsonlab HSPW-018 Demonstrasi Gelombang Longitudinal Gelombang Demokrat Demonstrator Gelombang Gelombang


Demo Gelombang Longitudinal digunakake kanggo nduduhake gambar "gerakan" bagean sing padhet lan longgar gelombang longitudinal.
Jembar laras trapezoidal sing disusun ing ireng ireng 260 * 85 * 12 papan ireng, ngarep barel duwe alur vertikal sempit; sumbu tong minyak disedhiyakake kanthi disk rotasi, kanthi lukisan seri ukuran cakram eksentrik kertas plastik bunder, sajian sing diarani disk crova, grafik bagean saka disk kasebut bisa dadi bagean saka alur vertikal positif ember sing nyambungake tengah sumbu batang dicethakaké; ing ember bali. Ukuran umum udakara: 260 * 121 * 254mm.

Nguripake tong minyak ing mburi disk puteran gagang, bisa ndeleng palung vertikal ing garis ngarep sing padhet lan arang ing jaman kepungkur kanggo munggah lan mudhun, iki gambar panyebaran gelombang P.


Panas Tags: Demo Gelombang Longitudinal, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.