Produk

Digital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer
  • Air ProDigital Anemometer

Digital Anemometer

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digital Anemometer                                      


Gelsonlab HSGC-009 Mini Digital Anemometer, Gauge Meter Angin Genggem Genggam kanthi Thermometer & LCD Back-lit Display kanggo Ngukur Kecepatan Angin, Suhu. Cocog kanggo olahraga angin, lelayaran, Fishing, Olahraga ruangan


Fitur

1. Dhuwur sensitif lan akurat

2. Tampilan multi-fungsi pangukuran kacepetan lan ngukur suhu

3. Unit pengukuran: m / s, km / jam, ft / min, knot, mph, CFM, Suhu: ° c utawa ° F

4. Tanggal terus lan fungsi terus maksimal

5. Indikasi batere sithik

6.Mateni otomatis mati

7Mateni Otomatis: Sawise 15 menit kanthi fitur mateni

Spesifikasi Range Suhu

Akurasi Resolusi Rentang
32 ° F-122 ° F (0 ° c-50 ° c) 0,1 ° F (0,1 ° c) +/- 4,0 ° F (2 ° c)
Spesifikasi Rentang Kecepatan Udara

Akurasi Resolusi Range Fungsi


Ft / min 196-4900ft / min 1ft / min +/- (3% + 40ft / min)
M / s 1.00-25.00m / s 0.01m / s +/- (3% + 0.20m / s)
Km / h 3.6-90.0km / h 0.1km / s +/- (3% + 0.8km / h)
MPH 2.24-56.00mph 0.1mph +/- (3% + 0.4mph)
knot 1,94-48.5 knots 0.1knots +/- (3% + 0.4 knots)

Sensitivitas sing dhuwur lan pangukuran sing akurat, nyedhiyakake pangukuran sing cepet kanggo analisis kahanan lingkungan sing kritis
Mbusak tampilan lan tombol kontrol sing trep kanggo gampang dioperasikake; Alat sing Cocog kanggo Langsung Kancing Kayangan Kayangan Kayangan lan Pemasangan Gunung
5 unit kecepatan angin sing bisa diowahi, nyedhiyakake kaki per menit (ft / min), meter per detik (m / detik), mil per jam (MPH), kilometer per jam (km / jam) & mil laut saben jam (knot); Tampilan LCD kanthi lampu mburi ngidini pangguna nggunakake anemometer sanajan peteng
Didhukung karo batere siji 9v, gampang diganti; Tutup sisih kompak lan karet nyedhiyakake genggeman sing luwih apik

Suhu kisaran saka 32F-122F, kanthi résolusi nganti 0,1F. Unit suhu bisa diganti ing antarane Celsius lan Fahrenheit


Panas Tags: Anemometer Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.