Produk

Demonstrasi kanggo gelombang Rope
  • Air ProDemonstrasi kanggo gelombang Rope
  • Air ProDemonstrasi kanggo gelombang Rope

Demonstrasi kanggo gelombang Rope

Nggunakake AC 220V 50Hz utawa 110V 60Hz 60Hz, tampilan Demonstrasi kanggo gelombang tali kasusun saka telung tabung digital sing padhang kanthi kisaran 1-300 Hz sing bisa disetel, amplitudo lan frekuensi sing bisa disetel, pigura kalibrasi 120 cm lan siji katrol seluler.

Model:HSPW-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demonstrasi kanggo gelombang Rope                            


Demonstrasi Gelsonlab HSPW-005 kanggo demonstrasi gelombang Gelombang lan setengah gelombang Generator Wave


Nggunakake AC 220V 50Hz utawa 110V 60Hz 60Hz, tampilan Demonstrasi kanggo gelombang tali kasusun saka telung tabung digital sing padhang kanthi kisaran 1-300 Hz sing bisa disetel, amplitudo lan frekuensi sing bisa disetel, pigura kalibrasi 120 cm lan siji katrol seluler.


Panas Tags: Demo kanggo tali tali, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Durasi, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.