Produk

Generator Fungsi Audio Dds
  • Air ProGenerator Fungsi Audio Dds
  • Air ProGenerator Fungsi Audio Dds

Generator Fungsi Audio Dds

DDS Audio Function Generator (uga generator sinyal telpon) minangka piranti elektronik sing ngasilake sinyal elektronik sing mbaleni. Rentang kerja saka 1Hz nganti 45KHz nyedhiyakake output kontrol digital kanthi resolusi 0,1Hz. Kanthi driver Amplification internal. Bisa generator kanthi 4 mode gelombang sing beda (sinus, alun-alun, segitiga, untu gergaji) sing kasedhiya kanggo pilihan pangguna. Tombol sing ana ing pojok sisih ndhuwur tengen persis ngontrol frekuensi lan imbuhan Amplifikasi ing pojok tengen ngisor.

Model:HSPW-023

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Generator fungsi DDS Audio


Gelsonlab HSPW-023 Generator fungsi DDS Audio,signal generator for Teaching use     


Fitur produk:
 
Ukuran sakabèhé: 250 * 1458 * 110MM

Bobot Produk: 3KG

DDS Audio Function Generator (uga generator sinyal telpon) minangka piranti elektronik sing ngasilake sinyal elektronik sing mbaleni. Rentang kerja saka 1Hz nganti 45KHz nyedhiyakake output kontrol digital kanthi resolusi 0,1Hz. Kanthi driver Amplification internal. Bisa generator kanthi 4 mode gelombang sing beda (sinus, alun-alun, segitiga, untu gergaji) sing kasedhiya kanggo pilihan pangguna. Tombol sing ana ing pojok sisih ndhuwur tengen persis ngontrol frekuensi lan imbuhan Amplifikasi ing pojok tengen ngisor.


Panas Tags: Generator Fungsi Audio Dds, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.