Produk

Simbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band
  • Air ProSimbol Kuningan Band

Simbol Kuningan Band

Simbol Kuningan Band dilengkapi tombol genggeman sing gampang kanggo bocah kanthi kabeh umur. Simbol Kuningan Rhythm Band kanthi Tombol Simbol iki digawe saka kuningan lonceng sing paling apik lan bisa digunakake kanggo ngasilake efek kacilakan nalika digandheng.

Model:CY106010

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Simbol Kuningan Band                                         


Gelsonlab CY106010 Band Kuningan Simbol karo Kancing Finger Cymbals Karo Kancing



6 "simbal kuningan padhet dilengkapi tombol genggeman sing gampang cocog kanggo bocah kanthi kabeh umur
Simbol Kuningan Rhythm Band kanthi Tombol Simbol iki digawe saka kuningan lonceng sing paling apik lan bisa digunakake kanggo ngasilake efek nabrak nalika digandheng
Simbol Kuningan Rhythm Band karo Knobs
 
 

Katrangan produk

Cymbals kuningan padhet 6 "dilengkapi tombol genggeman sing gampang cocog kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur. Simbol Kuningan Band Irama karo Tombol Iki simbal digawe saka kuningan lonceng sing paling apik lan bisa digunakake kanggo ngasilake efek kacilakan nalika digandheng bareng-bareng.


Panas Tags: Simbol Kuningan Band, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.