Produk

Penggerak Audio
  • Air ProPenggerak Audio
  • Air ProPenggerak Audio

Penggerak Audio

Audio Generator nyedhiyakake output kontrol digital 0,1 nganti 200KHZ kanthi résolusi 0,1Hz. Kanthi driver Amplification internal. Bisa ngasilake â € ˜squareâ € ™ uga gelombang âSineâ € ™. Tombol sing ana ing pojok sisih ndhuwur tengen persis ngontrol frekuensi lan imbuhan Amplifikasi ing pojok tengen ngisor.

Model:HSPW-022

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Generator audio


Gelsonlab HSPW-022 Generator audio,digital audio signal generator for Teaching use        


Fitur produk:
 
Ukuran sakabèhé: 203 × 145 × 100MM

Bobot Produk: 1,66kg

Audio Generator nyedhiyakake output kontrol digital 0,1 nganti 200KHZ kanthi résolusi 0,1Hz. Kanthi driver Amplification internal. Bisa ngasilake â € ˜squareâ € ™ uga gelombang âSineâ € ™. Tombol sing ana ing pojok sisih ndhuwur tengen persis ngontrol frekuensi lan imbuhan Amplifikasi ing pojok tengen ngisor.


Panas Tags: Generator Audio, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.