Produk

32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional
  • Air Pro32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional

32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional         


Gelonlab HS-TG32 32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional kanthi Stand, Bag, Note Note, Rubber Mallets


 

Xylophone glockenspiel chromatic iki kanggo wong diwasa utawa remaja bisa digunakake nganggo utawa tanpa ngadeg.
Bell Kit kalebu Kantong Mbeta, Panyekel Cathetan lan Pasangan Of Xylophone Mallets. Saben tombol xylophone glockenspiel iki nduweni notasi huruf sing terukir ing saben tombol lan bakal nulungi sampeyan muter.
Tombol logam kenthel (4 mm) alat musik iki ana ing dhukungan karet alus khusus sing nggawe swara perkusi dawa banget lan bening.
Dhuwur glockenspiel kanggo wong diwasa utawa remaja bisa diatur lan dipindhah uga kanthi horisontal.

Stand Glockenspiel bisa gampang dilipat lan disimpen ing tas nganggo utawa tanpa Glockenspiel.


Panas Tags: 32 tombol Glockenspiel Metallophone Profesional, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.