Produk

Proyektor Bintang
  • Air ProProyektor Bintang
  • Air ProProyektor Bintang
  • Air ProProyektor Bintang
  • Air ProProyektor Bintang
  • Air ProProyektor Bintang

Proyektor Bintang

Star Projector nyedhiyakake cara sing apik kanggo sinau babagan astronomi lan njelajah keajaiban langit sing katon ing jaman mbiyen, saiki, lan wektu sing bakal teka. Iki nuduhake grafik langit sing akurat kaya sing dideleng saka sembarang lokasi ing bumi. Bagan langit bisa kalebu lintang, rasi lintang, obyek langit jero, lan obyek sistem tata surya, lan bisa ditambah kanthi ditambahake label, koordinasi kisi sistem, lan garis referensi.

Model:HS-GE038

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Proyektor Bintang


Fitur:
Umur 8+ taun

Mbukak 4 batere AA
(Baterai ora klebu)

Sistem lensa kualitas optik

Fokus sing bisa disetel

Sudut proyeksi sing bisa disetel

Fungsi mati otomatis 30 menit

Jarak proyeksi paling optimal: 1,5 - 2.0 meter

Proyektor

Rong disk sing bisa diijolake karo lintang tetep ing belahan langit sisih lor

Peta Papan

Manual Instruksi

Program CyberSky CD Rom

CyberSky minangka program astronomi sing nglipur, lan pendidikan sing ngowahi komputer pribadi dadi planetarium pribadi.

CyberSky nyedhiyakake cara sing apik banget kanggo sinau babagan astronomi lan njelajah keajaiban langit sing katon ing jaman mbiyen, saiki, lan masa depan sing adoh. Iki nuduhake grafik langit sing akurat kaya sing dideleng saka sembarang lokasi ing bumi. Bagan langit bisa kalebu lintang, rasi lintang, obyek langit jero, lan obyek sistem tata surya, lan bisa ditambah kanthi ditambahake label, koordinasi kisi sistem, lan garis referensi.

Panas Tags: Proyektor Star, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.