Produk

Tata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet
  • Air ProTata Surya Sembilan Planet

Tata Surya Sembilan Planet

Tata Surya Sembilan Planet bisa kalebu lintang, rasi lintang, obyek langit jero, lan obyek sistem tata surya, lan bisa ditambah kanthi ditambahake label, koordinasi jaringan sistem, lan garis referensi.

Model:HS-GE045

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tata Surya Sembilan Planet


Sistem Surya Gelsonlab HS-GE045 sanga sistem planet Demonstrator Planet sistem surya kanggo sinau bocah
* Sinar Matahari * (8) Planet kalebu Sun,

Merkurius, Venus, Bumi, Mars, Jupiter, Saturnus,

Uranus, Neptunus lan Pluto * Rotasi Otomatis

* Swara Interaktif

CyberSky minangka program astronomi sing nglipur, lan pendidikan sing ngowahi komputer pribadi dadi planetarium pribadi.

CyberSky nyedhiyakake cara sing apik banget kanggo sinau babagan astronomi lan njelajah keajaiban langit sing katon ing jaman mbiyen, saiki, lan masa depan sing adoh. Iki nuduhake grafik langit sing akurat kaya sing dideleng saka sembarang lokasi ing bumi.

Tata Surya Sembilan Planet can include stars, constellations, deep sky objects, and solar system objects, and can be enhanced by the addition of labels, coordinate system grids, and reference lines.

Panas Tags: Tata Surya Sembilan Planet, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.