Produk

Mikroskop Sekolah Kanggo Siswa
  • Air ProMikroskop Sekolah Kanggo Siswa
  • Air ProMikroskop Sekolah Kanggo Siswa
  • Air ProMikroskop Sekolah Kanggo Siswa
  • Air ProMikroskop Sekolah Kanggo Siswa

Mikroskop Sekolah Kanggo Siswa

Model:HSM-36C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Mahasiswa HSM-36C
Kepala Monokuler, condhong 45 °, 360 ° Rotatable
WF10X, (Opsional: WF16X)
Tujuan Achromatic 4X, 10X, 40X
Tahap Plain kanthi Klip Pasangan: 110X120mm;
Kondensor Lensa Tunggal: N.A. 0,65, Diafragma panggil lima-mandeg;
Mekanisme Adjustable Fokus Kasar: 14mm;
Lampu Incadescent 20W, (Opsional: Lampu Halogen 6V20W, lampu LED utawa Lampu LED kanthi Baterai Isi Ulang)
Paket: 4set / Karton

Bobot Bruto: 11kg

Panas Tags: Mikroskop Sekolah Kanggo Siswa, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.