Produk

Mikroskop Siswa 640X
  • Air ProMikroskop Siswa 640X
  • Air ProMikroskop Siswa 640X
  • Air ProMikroskop Siswa 640X

Mikroskop Siswa 640X

Model:HSM-33B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Mikroskop Mahasiswa seri HSM-33B
Kepala Monokuler, condhong 45 °, 360 ° bisa diputer
WF10X, (Opsional: WF16X)
Tujuan Achromatic 4X, 10X, 40X
Tahap teknik: 95X105mm, sawetara obah: 50X20mm
Kondensor Abbe N.A.1.25
Mekanisme luwes fokus koaksial lan fokus sing apik: 17mm
Lampu LED utawa Lampu LED kanthi Baterai Isi Ulang
Paket: 6 set / Karton

Bobot Bruto: 17kg


Panas Tags: Mikroskop Mahasiswa 640X, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.