Produk

Turbidimeter rasio
  • Air ProTurbidimeter rasio

Turbidimeter rasio

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Turbidimeter rasio                                     


Turbidimeter Rasio Gelsonlab HSLI-043


 

Karakteristik

Pangukuran nyebar cahya lan bosok partikel sing ora larut sing dilereni ing banyu utawa cairan transparan;
Analisis kuantitatif isi partikel.


Spesifikasi

 

Sumber cahya:

Lampu halogen tungsten 6V, 10W

Elemen sing nampa:

Foto silikon

Ukur pangukuran NTU:

0,00-50,0; 50.1-200 (switchover range otomatis)

Tampilan wacan:

Layar Sentuh LCD

Kesalahan indikasi sing diidini:

â ‰ ¤ ± 8%

Drift Nol:

â ‰ ¤ ± 3% FS

Stabilitas indikasi:

â ‰ ¤ ± 1% FS

Kapabilitas:

â ‰ ¤2%

Botol conto:

Φ 25 mm × 95 mm

Volume sampel:

20-30 ml

Bobot (Kasar):

9kg

Ukuran sakabèhé:

460mm 430mm 250mm


Panas Tags: Turbidimeter Rasio, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.