Produk

Turbidimeter Portabel Digital
  • Air ProTurbidimeter Portabel Digital
  • Air ProTurbidimeter Portabel Digital
  • Air ProTurbidimeter Portabel Digital

Turbidimeter Portabel Digital

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Turbidimeter Portabel Digital                        


Turbidimeter Portabel Digital Gelsonlab HSLI-033


 

Ringkesan:

Kekeruhan minangka indeks kanggo menehi konsentrasi partikel sing ditundha lan koloid ing banyu, sing bisa nggambarake konten part-icle sing digantung ing banyu. Isi bakteri, coliform, virus, ferro-manganese lan liya-liyane ing banyu bisa dikurangi kanthi nyuda kerusuhan banyu, mula kekeruhan banyu minangka indeks kualitas banyu sing penting kanggo perawatan banyu.

 

Fitur:

1. Algoritma panyebaran 90 ° sing ndadekake pangukuran kekeruhan sithik luwih stabil.

2. Kasus kuat tingkat tahan banyu IP54 kanthi bobot entheng sing ndadekake tes lapangan luwih trep.


Panas Tags: Turbidimeter Portabel Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.